Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (3.62 secunde)
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, prefectul Mihai Capra, a trimis inapoi catre Consiliul Local hotaririle privitoare la marirea numarului membrilor in consiliile de administratie ale societatilor subordonate. Prima hotarire de consiliu care a stirnit suspiciuni a fost cea referitoare la marirea numarului de reprezentanti in CA al Zonei Libere.
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. Alegerile pentru completarea Biroului Permanent National al Partidului Democrat vor avea loc sambata, 9 decembrie, la Consiliul National de Coordonare.
Liderul pedistilor galateni a primit o functie de secretar executiv in cadrul PD. Delegatii la Consiliul National de Coordonare (CNC) al PD si-au ales vineri 9 noi secretari executivi.
La finalul a doi ani in care a cerut, prin decizii ale CSAT, desecretizarea si deblocarea transferului de dosare ale Securitatii catre CNSAS, Traian Basescu se declara convins ca demersurile au fost utile, dar nu si ca rezultatele sunt perfecte.
In doi ani, PD si-a dublat numarul de primari. ... De altfel, expertii IPP acuza atat PNL, cat si PD ca au urmarit deliberat racolarea unui numar cat mai mare de primari de la alte partide, in pofida faptului ca ele au initiat legea impotriva migratiei alesilor locali.
Fenomenul migratiei politice a afectat, anul trecut, de peste doua ori mai multi primari decat in 2005, releva un studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP). ... In cursul anului 2006, numarul total de primari PNL si PD a depasit, pentru prima oara, numarul primarilor PSD.
Populatia Romaniei a continuat sa scada anul trecut, conform tendintei din ultimii ani, sporul natural mentinandu-se negativ, la 1,8 la mie, astfel ca numarul locuitorilor este estimat la 21,57 milioane, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS).
Noua schema guvernamentala pastreaza numarul de portofolii, 15, dar reduce numarul ministrilor delegati si al vicepremierilor. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Norica Nicolai (PNL) si Radu Berceanu (PD) au fost alesi ieri, dupa al doilea vot, vicepresedinti ai Senatului, iar Daniel Ilusca (PNL) a fost desemnat in functia de chestor al acestei Camere a Parlamentului.
Senatul si Camera Deputatilor au luat act ieri de raportul de activitate al SRI pe 2005, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, anuntand ca legislatia din domeniu nu a mai putut acoperi activitatea Serviciului si ca numarul interceptarilor a crescut dupa 2005.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Daca ar fi fost vorba despre demiterea presedintelui, prezenta la vot de circa 27% ar fi fost suficienta. Pentru adoptarea uninominalului, acelasi procent duce la invalidarea referendumului.Referendumul pentru uninominal, organizat duminica, a scos la iveala înca o data marea deficienta a plebiscitului.
Daca ar fi fost vorba despre demiterea presedintelui, prezenta la vot de circa 27% ar fi fost suficienta. Pentru adoptarea uninominalului, acelasi procent duce la invalidarea referendumului.Referendumul pentru uninominal, organizat duminica, a scos la iveala înca o data marea deficienta a plebiscitului.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat ca a sesizat, vineri, printr-o cerere oficiala, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cu privire la alegerile pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Astfel, conform calendarului, in aceasta saptamana urmeaza sa fie predate catre Biroul pentru Evidenta Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor, toate materialele necesare in vederea intocmirii listelor.
google-analytics.com